Skip links

Hvem vi er

Om os

Vi udvikler intelligente web-løsninger med vores kunder i fokus. Vi forstår din forretning, skræddersyr løsningen til dine behov og hjælper dig med din digitale transformation.

Siden

2008

InChatbot er en del af TechCompany, en dansk virksomhed med de bedste udviklere i branchen.

Vi har 10+ års erfaring inden for vores felt, og vi er drevet af at optimere din forretning med bl.a. machine learning, artificial intelligence and NLP (Natural Language Processing). Dine behov er vores fokus, og vi skræddersyr løsningen til din forretning. Vi hjælper dig ikke udelukkende med vores ekspertise inden for den nyeste teknologi. Vi forstår også din forretning og gør din forretning klar til fremtiden.

Igennem kreativ tænkning og en solid forståelse for kundernes forretningsmæssige udfordringer, har vi udnyttet vores viden og erfaring til at sammensætte en intelligent løsning, der løser kunders udfordringer.

InChatbot er drevet af 5 kerneværdier:

Med InChatbot er du med en simpel og ukompliceret løsning tilgængelig 24/7/365

Vores chatbot er bygget på den nyeste teknologi som garanterer glade kunder, frigiver vigtige ressourcer og reducerer dine manuelle opgaver. Vi har bygget en chatbot på machine learning og natural language processing (NLP) som gør, at chatbotten analyserer, genkender og forstår sprogmønstre i hver enkelt samtale.

 

Vi lover dig en simpel og innovativ løsning som kan indsættes direkte på din hjemmeside, Facebook Messenger eller mange flere platforme – uden at du skal løfte en finger. Dine behov er vores virksomhedsgrundlag. Derfor står vi klar til at guide dig igennem eventuelle udfordringer og er klar til at svare på alle dine spørgsmål.